Cizre Şehitleri Unutulmadı

Cizre Şehitleri Unutulmadı
Cizre'de 26 Ağustos 2016 tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Gurup Amirliğine yapılan bombalı araç saldırısında şehit olan 13 polis Memuru için Mevlit-i Şerif...
 

Cizre’de 26 Ağustos 2016 tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Gurup Amirliğine yapılan bombalı araç saldırısında şehit olan 13 polis Memuru için Mevlit-i Şerif okutulup, Şehit Polis Memurları dualarla anıldı.

         Şırnak’ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos 2016 tarihinde PKK’lıların İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Gurup Amirliğine yönelik gerçekleştirmiş olduğu bombalı araç saldırısında şehit olan 13 polis Memuru başta olmak üzere tüm şehitler için Nur Mahallesi Akaydın Caddesi üzerinde bulunan bir polis karakolunda Mevlit Programı düzenlendi.

         Programa Şırnak İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, Ilçe jandarma komutan vekili J.Üsteğmen Mustafa Yılmaz,Emniyet Yetkilileri ve Polis Memurları katıldı.

         Şehit Polis Memurları için Kuran-ı Kerimden tilavetlerin okunmasının ardından Mevlidi şerif okutuldu. Akabinde de Cizre’de Şehit olan Polis Memurları başta olmak üzere tüm şehitler için dualar okundu.

         Şırnak İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’da günün anlam önemine binaen kısa bir konuşma yaptıktan sonra program son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.