Cizre SGK Müdürü Erkan Avcı, Manisa Turgutlu’ya Atandı:Kaymakam Demir’den Veda Mesajı

Cizre SGK Müdürü Erkan Avcı, Manisa Turgutlu’ya Atandı:Kaymakam Demir’den Veda Mesajı
Şırnak’ın Cizre ilçe SGK Müdürü Erkan Avcı, Manisa’nın Turgutlu ilçesine atanarak yeni görevine başlamak üzere veda etti.

Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Avcı’nın iki yıllık görev süresince ilçeye yaptığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür etti.

Kaymakam Nazlı Demir, veda ziyareti sırasında duygularını şu sözlerle ifade etti: “İki yıldır birlikte çalıştığımız, profesyonel yönetim anlayışı ile ilçemize önemli katkılar sunan SGK Müdürümüz Erkan Avcı, Manisa’nın Turgutlu ilçesine tayin olması sebebiyle veda ziyaretinde bulundu. Kıymetli müdürümüze bugüne kadar ilçemize sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılarının artarak devamını diliyorum. Yolu bahtı açık olsun.”448210691-18436143355014973-7850273882810344648-n.jpg

Erkan Avcı, Cizre’deki görevi süresince sosyal güvenlik hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine önemli katkılar sundu. Cizre halkı ve çalışanları tarafından takdir edilen Avcı, Turgutlu’da da aynı başarıyı sürdüreceğine dair inancını dile getirdi.

Yeni görevine başlamadan önce Cizre’deki mesai arkadaşları ve vatandaşlarla vedalaşan Avcı, destekleri ve işbirlikleri için herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.