Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç`ten `Mhk` Açıklaması

Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç`ten `Mhk` Açıklaması
Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından görevlendirilecek olan hakemlerin hem Cizrespor`a hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olmasını istedi. Cizre...
 

Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından görevlendirilecek olan hakemlerin hem Cizrespor`a hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olmasını istedi.

 

Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç,Serik Belediye Spor maçında takımına yönelik yaşanan olaylara ilişkin ilçe stadyumunda bir basın açıklaması yaptı.Sefinç,MHK tarafından görevlendirilecek olan hakemlerin hem Cizre Spora hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olmasını istedi.

         Cizre Spor’un 1461 Trabzon Spor maçı hazırlıklarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte türbinlerden izleyen Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç,antrenman sonunda düzenlediği basın açıklaması ile Serik Belediye Spor maçı ve hakemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

         Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç,geçtiğimiz hafta sonu Turizm şehri Antalya’da Serik Belediye Spor ile oynadığımız maçta maalesef hiç kimsenin tasvip etmediği olaylar yaşandı ve Cizre Sporumuz zor bir deplasmandan 1 puan alarak Cizre’ye döndü. Bu Zorlu Deplasman maçı ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin birkaç konuya değinmek istiyorum.”dedi.

         Sefinç,”Birincisi Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına soruyoruz? Serik Belediye Spor ile Cizre Spor maçına neden Trabzon bölgesinden bir hakem atandı. Bir sonraki hafta Cizre Sporun iç sahada 1461 Trabzon Spor ile oynayacağı maç belli değimliydi. En iyi oyuncularımızdan Emre Yüksektepe, Cemal Doğu, Burak Koçer maçın hakemi Alparslan Şen tarafından kırmızı ve sarı kartlarla ihraç edildi. Bunların hepsi acaba bir tesadüfümüdür yoksa hakemin Trabzon bölgesinden olup bireysel kötü niyetimidir. Bu anlamda Merkez Hakem Kurulumuzdan ricamızdır. Bu Kadar kötü niyetli hakemleri maçlarımızda görevlendirmeyin. Görevlendirdiğiniz hakemler hem Cizre Spora hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olsun. Bizler her zaman olduğu gibi bu hafta da 1461 Trabzon Sporumu bize ve kadim ilçemize yakışır bir şekilde ağırlayarak misafirperverliğimizi bir kez daha herkese göstereceğiz.”diye konuştu.

         Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç’e ve takım oyuncularına hem geçmiş olsun dileğinde bulunup hem de destek vermek için ilçe stadyumuna gelen Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Eşref Müjde ise;Bizler genç kardeşlerimizi spora yönlendirerek onları kötü alışkanlardan uzak tutmaya çalışıyoruz ve bu işin en güzel örneği de Cizre Spor Kulübünün elde etmiş olduğu başarılardır.Ancak 17.02.2019 tarihinde Serik Belediye Spor ile Cizre Spor arasında oynanan 3.lig maçında istenmeyen talihsiz olaylar yaşandı.Serik Belediye Spor maçı sonrası yaşanan üzücü olaylarla ilgili Cumhurbaşkanımıza,Spor Bakanlığına,Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına gerekli müracaatları yaparak bu konunun takipçisi olacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.