Cizre Spor`da 1461 Trabzon Spor Maçı Hazırlıkları

Cizre Spor`da 1461 Trabzon Spor Maçı Hazırlıkları
TFF.3.Lig 3 Gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu Sahasında karşılaşacağı 1461 Trabzon Spor maçını kazanıp,üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. ...
 

TFF.3.Lig 3 Gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu Sahasında karşılaşacağı 1461 Trabzon Spor maçını kazanıp,üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

            Ligin İkinci yarısında oynadığı son 5 maçta yenilmeyerek büyük bir moral bulan Cizre Spor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önündeki konuk edeceği 1461 Trabzon Spor maçını kazanıp, Serik Belediye Spor maçında kaybedilen puanları telafi etmeyi hedefliyor.

1461 Trabzon Spor maçı hazırlıklarını Cizre Hamit Özalp Stadyumunda Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde sürdüren Cizre Sporda, futbolcuların antrenmanda hırslı ve moralli olması hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi.

İç sahada kendi seyircileri önünde zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş;”Cezalı ve sakat oyuncuların olması futbolun genel yapısında olan bir şeydir. Sahaya her zaman istediğiniz kadro ile çıkamayabiliyorsunuz. Bizde üç eksiğimiz var ama üç eksiğin yerine oynayacak arkadaşlarımız diğer arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaktır. Oynayacağımız maç bizim için çok önemlidir çünkü 1461 Trabzon Spor iyi bir takım. Ama rakip takım ne kadar iyi olursa ne kadar kuvvetli olursa olsun bizimde bir şekilde rakip takımı yenmemiz lazım ve üstüne çıkmamız lazım. Bizim için bu maç çok önemli bir maç. Maçı kazandığımız zaman biraz daha alt taraftan kopup üst tarafları yavaş yavaş yakalamaya başlayacağız. Oyuncularım morali ve istekliler. Şuanda 1461 Trabzon Spor maçı ve futbol açısından düşündüğümüz herhangi bir şey yoktur. Sadece hafta sonu sahamızda oyacağımız maçı kazanarak Cizre Halkını ve taraftarlarını memnun edecek bir skor alacağız.”diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.