Cizre Spor`da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Cizre Spor`da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurup temsilcisi Cizre Spor Futbol Takımı,2018-2019 sezonu hazırlıklarına başladı. 3018-2019 Futbol Sezonunda...
 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurup temsilcisi Cizre Spor Futbol Takımı,2018-2019 sezonu hazırlıklarına başladı.

            3018-2019 Futbol Sezonunda Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta mücadele edecek olan Cizre Spor Futbol takımı, Ankara Kızılcahamam’da yaptığı kamp çalışmalarının ardından ilçeye dönerek yeni sezon çalışmalarına başladı.

Cizre İlçe Stadı’nda teknik direktör Yusuf Tokuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen teknik direktör Yusuf Tokuş; “İnşallah bu çocuklar bu sene Cizre’ye ayrı bir heyecan katacaklar. Futbol anlamında iştahlı, zevkli, keyifli maçlar izleteceğimizi düşünüyoruz.”dedi.

            Kamp Çalışmaları ve yapılan hazırlık maçları ile birlikte takımın futbol oynmaya hazır hale geldiğine vurgu yapan Tokuş; “Kızılcahamam da Birinci ve İkinci etap olmak üzere yaptığımız kamp iyi geçti. Tabi o dönemde Cizre’de hava sıcak olduğu için biz birinci etabı da ikinci etap kamp çalışmalarımızı Ankara Kızılcahamam’da yaptık. Beş tane hazırlık maçı oynadık tabi bunların ikisi üst lig olmak üzere üç tanesi de bizim kendi ligimizden takımlardı ve oyunlar başa baş geçti. Kamp programlarında antrenmanlarda sabah antrenmanlarını iptal edemedik. Öğleden sonra oynadığımız maçlarda tam istediklerimizi oyun anlamında tabiî ki alamadık ama güç anlamında aldık. Zaten bizim de amacımız da oydu. Oyun anlamında da taktiksel oyunları Cizre’ye bırakmıştık. Buradaki çalışmalarımızı da gündüzleri sıcak olduğu için akşam vakitlerinde yapıyoruz. Oyuncular sıcaktan baya bir şikayetçi ama yapacak bir şey yok çünkü biz bu sene bu şartlarda mücadele edeceğiz.”dedi.

 

Cizre Sporun Hedefi Belli

            Cizre Spor’un Hedefinin belli olduğuna vurgu yapan Teknik Direktör Yusuf Tokuş,”Cizre Spor bu sene genç bir takım oldu.Farklı bir vizyonumuz var,düşüncemiz ve hedefimiz Cizre Sporu taşıyabildiğimiz kadar üst sıralara taşımak.Bu ligde her takımın iddiası var,onların ne kadar iddiası varsa aynı şartlarda bizimde o kadar iddiamız var.Ekibimiz şuan maç oynamaya hazır.Sabırsızlıkla hafta sonu oynayacağımız Payas Spor maçını bekliyoruz.İnşallah bu çocuklar bu sene Cizre’ye ayrı bir heyecan katacaklar.Futbol anlamında iştahlı,zevkli,keyifli bir maç izleteceğimizi düşünüyoruz.Kısmet olursa yolun sonunda Şampiyonluk olması hepimizin özlemi.Ama bu kolay bir iş değil zor bir iş o zor işi de oyuncularım,ekibim,yönetimim ve seyircilerimizle birlikte inşallah bu işi başaracağız.

 

Sonuç ne olursa olsun Taraftarımızı arkamızda ve yanımızda görmek istiyoruz

            Cizre Spor taraftarlarının ateşli bir taraftar olduğunu ifade eden Tokuş,”Cizre Spor taraftarının durumu zaten belli. Cizre Sporun İçerde oynadığı maçlarda taraftar baskısını her zaman uygulayan bir takım, taraftarı arkasına alan bir takım. Bizimde isteğimiz sonuç ne olursa olsun taraftarımızı her zaman yanımızda ve arkamızda görmek. Çünkü biz futbol oyunu oynuyoruz. Oyuncuların üzerine ne kadar negatif anlamda gidersek o kadar kötü etkilemiş oluruz. Ama ne kadar pozitif anlamda gidersek te o kadar olumlu etkilemiş oluruz. Yani bir maç sıfır sıfır gittiği zamanki yapılan bir tezahüratla önde olduğumuz zamanki yapılan tezahürat arasında belli bir fark olmaması lazım. Çünkü maç doksan dakika ve uzatmaları var. Sıfır sıfır giden bir maçın 90. dakikasında da gol bulabiliriz.80’de de bulabiliriz 85’te de.Tabi ki aynı zamanda maçın başında da bunu yapabiliriz.Onun için Şampiyonluk işi o kadar kolay bir iş değil.Çünkü geçen sene guruptan ileri geri bir düşüş yaşamalarına rağmen Utaş Uşak Spor taraftarlarının desteği ile guruptan Şampiyon olarak çıktı.Her takımda belirli zamanlarda düşüş olur ama inşallah o düşüş bizde hiçbir zaman olmaz ve istediğimiz gibi kayıpsız bir şekilde zirveyi zorlarız diye düşünüyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.