Cizre Spor`un Yeni Başkanı Maruf Sefinç Oldu

Cizre Spor`un Yeni Başkanı Maruf Sefinç Oldu
Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sefinç'in görevinden istifa etmesi ile birlikte boşalan Cizre Spor Kulüp Başkanlığına 30 yaşındaki Maruf Sefinç seçildi. ...
 

Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sefinç’in görevinden istifa etmesi ile birlikte boşalan Cizre Spor Kulüp Başkanlığına 30 yaşındaki Maruf Sefinç seçildi.

         Spor Toto 3.Lig.3 Gurupta Mücadele eden Cizre Spor’da Kulüp Başkanı Salih Sefinç’in istifa etmesi ile boşalan Başkanlık görevine yönetim kurulu tarafından kulübün 2.Başkanı 30 yaşındaki Maruf Sefinç seçildi.

 

Bayrağı Maruf Sefinç Devir Aldı

         Cizre Spor’un gurupta oynadığı il yedi maçta alınan kötü sonuçlara tepki gösteren taraftarlar Bağcılar Spor maçında yönetimi istifaya davet etmesiyle birlikte Kulüp Başkanı Salih Sefinç, taraftarların bu çağrısına görevinden istifa ederek cevap vermişti. Sefinç’in görevinden istifa etmesi ile birlikte başkanlık görevine yönetim kurulu kararı ile Salih Sefinç’in 30 yaşındaki kardeşi ve kulübün 2.Başkanı Maruf Sefinç getirildi.

 

30 Yaşında Kulüp Başkanı Oldu

TFF 3. Lig`de mücadele eden Cizre Spor’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantı sonrasında Türkiye liglerinde bir ilk gerçekleşti ve kulübün kurucu başkanı Salih Sefinç’in kardeşi 30 Yaşındaki Maruf Sefinç, Başkanlık görevine getirildi.

 

Cizre Sporu layık olduğu yere taşıyacağız

         Yönetim Kurulunun kendisini Başkan olarak seçmesinden dolayı duyduğu Memnuniyeti dile getiren çiçeği burnundaki Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Yıllardır 2.başkan olarak görev yaptığım Cizre Spor’da büyük bir yükün altına girerek Başkanlık görevini devir almış durumdayım. Taraftarların ve yönetim kurulunun benden olan beklentilerini çok iyi biliyorum. Bu beklentileri boşa çıkarmamak ve Cizre Sporu layık olduğu yere taşımak için gecemi gündüzüme katarak hizmet etmeye çalışacağım.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.