Cizre Tso Başkanlığı Gazetecileri Plaketle Onurlandırdı

Cizre Tso Başkanlığı Gazetecileri Plaketle Onurlandırdı
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Cizre'de yerel ve Ulusal Ajanslarda görev yapan gazetecilerle...
 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Cizre’de yerel ve Ulusal Ajanslarda görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

         Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Gazetecilerle bir araya gelen Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazetecilerin günlerini kutlayıp, ilçenin tanıtılmasına vermiş oldukları emekten dolayı Gazetecilere birer plaket takdim etti.

         TSO Başkanlığı tarafından Dicle Nehri Kenarındaki bir cafede Gazetecilere yönelik düzenlenen kahvaltı programında ilçede görev yapan Yerel ve Ulusal Haber Ajanslarında görev yapan Basın Mensupları ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Salih Sefinç,bir yerin kalkınmasında,gelişmesinde,tanıtılmasında ve kültürel alanda gelişmesinde gazetecilerin büyük bir emeği ve katkısının olduğunu söyledi.

         Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Sefinç; "Gazetecilik gibi önemli bir görevi icra eden basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Şehrimizde habere değer veren ve Şehrimizin gözü kulağı olan sizler, bizim için her zaman değerlisiniz. Umarım Cizre’miz için her zaman güzel haberler yaparsınız." dedi.

 

         Böyle anlam bir gün vesilesi ile TSO Başkanlığı tarafından ağırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cizrem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ulusal Haber Ajansı Temsilcisi Abidin Yel,bizler yıllardır ilçemizi en iyi şekilde temsil edip tanıtmak için gecemizi gündüzümüze katarak görevimizi yapmaya çalıştık.Yıllardır haber için peşlerinden koşup haberlerini yaptığımız insanların yılda bir defa bizleri hatırlayamamaları açıkçası bizleri derdinden üzdü.Bu anlamda Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç’in bu daveti hem bizi çok mutlu etti hem de çok şaşırttı.Çünkü 18 yıldan bu yana Gazeteci olarak görev yaptığım Cizre’de ilk defa bir kurum ve STK bizim için bir organizasyon yaptı.Bundan dolayı da bu davet benim ve meslektaşlarım için çok anlamlı bir davetti.Bu vesile ile bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı başta TSO Başkanı Salih Sefinç ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Cizre’de ilk defa bir sivil toplum kuruluşunun Gazeteciler Gününü kutladığını ifade eden 35 Yıllık Gazeteci Ramazan İmrağ,35 yıllık meslek hayatım boyunca ilk defa günümüzü kutluyoruz. Sürekli haberlerini yaptığımız acılarında, hüzünlerinde, mutluluklarında ve her türlü gelişmelerde yanlarında olduğumuz insanların yılda bir kere de olsa bizleri hatırlayamaması açıkçası bizleri üzmüştür. Bu anlamda böyle anlamlı bir zamanda bizleri hatırlayıp böyle bir organizasyon düzenleyen Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi”

         Gazetecilerin sadece bir gün değil sürekli hatırlanması gereken kişiler olduğuna vurgu yapan TRT Haber Muhabiri Gazeteci Sabır Gün ise,bizler her türlü şart ve koşullarda hiçbir karşılık beklemeden görev yaparak bölgemizi,ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz.Bu anlamda da Cizre’de ilk defa gazeteciler için organizasyon yaparak gazeteciler günümüzü kutlayan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç’e şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum”dedi.

 

         TRT Şırnak İl Temsilcisi  Mahmut İbrahimoğlu ise,bizim için anlamlı olan bu tür gün ve zamanlarda hatırlanmak çok güzel bir şey.Ancak üzülerek söylemek gerekirse bölgede gazetecilere bakış açısı çok farklı olduğu için hakkettiğimiz değeri göremiyoruz.Bu anlamda da bizlere değer vererek hem günümüzü kutlayan hem de bizi birer teşekkür plaketi ile onurlandıran Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

 

         Kahvaltıda gazeteciler ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri uzun bir süre sohbet ederek ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundular.Program sonunda TSO Başkanı Salih Sefinç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Gazetecilere birer plaket verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.