Cizre`de 15 Yaşındaki Zihinsel Engelli Genç Kayboldu

Cizre`de 15 Yaşındaki Zihinsel Engelli Genç Kayboldu
Şırnak'ın İdil İlçesinden Cizre'ye Diş tedavisi için ailesi tarafından hastaneye getirilen 15 Yaşındaki zihinsel engelli Vedat Mete kayboldu. Şırnak'ın...
Şırnak’ın İdil İlçesinden Cizre’ye Diş tedavisi için ailesi tarafından hastaneye getirilen 15 Yaşındaki zihinsel engelli Vedat Mete kayboldu.

         Şırnak’ın İdil İlçesi Yeni Mahallede ikamet eden ve ailesi tarafından diş tedavisi için Cizre Ağız ve Diş Merkezine getirilen 15 yaşındaki zihinsel engelli Vedat Mete ailesinin gözü önünde kayboldu.

 

Diş Tedavisine getirildi, Hastanede kayboldu

           

Edinilen bilgilere göre ailesi tarafından diş tedavisi için Cizre’ye getirilen 15 yaşındaki zihinsel engelli gence ailesi koridorda oturmasını söyledi.Ailesinin koridorda oturduğunu zannettiği zihinsel engelli genç bir anda gözden kaybolunca ailesi genci bulmak için hastane ve hastane çevresinde arama çalışması başlattı ancak arama çalışmaları sonuç vermeyince gözü yaşlı aile durumu polise bildirdi.Polis kayıp genci bulmak için ilçe genelinde arama çalışması başlattı.

         Zihinsel engelli çocuğunu diş tedavisi için Cizre Ağız ve Diş Sağlığı merkezine getirdiklerini ifade eden Baba Mehmet Zeki Mete, çocuğumun tedavisini yaptıktan sonra diğer bir hastamı doktora muayene ettirmek için çocuğuma poliklinik kapısında oturmasını istedim. Doktorun odasından dışarıya çıktığımız da ise çocuğumu bıraktığım yerde göremedim dedi.

 

Yetkililerden ve Hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyoruz

        

Mete, çocuğumu bulmak için hastaneyi ve hastane etrafını karış karış aradık ama çabalarımız sonuç vermedi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Polis Karakoluna kayıp başvurusu yaptık. Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan ricamız çocuğu görmeleri halinde 0 545 551 2066 numaralı telefondan ulaşmalarıdır. Çünkü çocuğum zihinsel engelli nereye nasıl gittiğinin farkında değil. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Onun için hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden çocuğumun bulunması için yardım bekliyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.