Cizre`de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Cizre`de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Şırnak`ın Cizre ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Cizre Garnizon Komutanlığı tarafından Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen 30 Ağustos...
 Şırnak`ın Cizre ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Cizre Garnizon Komutanlığı tarafından Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Selçuk Kaya, Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan’ın Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı.

            Çelenklerin bırakılmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Piyade Üst Teğmen Mehmet Tezer Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra tören sona erdi.

            Törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Selçuk Kaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, TSO Başkanı Salih Sefinç, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve Askeri erkan katıldı.

Tören sonunda Garnizon Komutanı Kurmay Albay Selçuk Kaya Cizre Kaymakamlığı Makamında tebrikleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.