Cizre’de Belediye yetkilileri Mahalle Muhtarları ile hizmetleri değerlendirdi
Cizre Belediye Başkanı Güler Yerbasan ve Eş Başkan Abdurrahim Durmuş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek son bir yıl içinde yapılan hizmetleri değerlendirdi ve gelecekte planlanan çalışmaları paylaştı.
Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Dirican, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.
Toplantıda, ilçede başlatılan doğalgaz altyapı çalışmaları ile DEDAŞ tarafından yapılan kazılar ve bu kazıların ardından sokaklarda oluşan tahribatlar ele alındı. Mahallelerde yapılacak hizmetlerin, çözüm odaklı ve istişareye dayalı bir anlayışla yürütülmesinin önemi vurgulandı.
Toplantıda söz alan mahalle muhtarları da kendi bölgelerindeki öncelikli ihtiyaçları dile getirdi ve bu konularda hızlı adımlar atılmasını talep etti.
Toplantının sonunda Eş Başkanlar Yerbasan ve Durmuş, katılımlarından dolayı tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, ilçenin sorunlarını birlikte çözme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.
Kaynak:Azad Mendeş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.