Cizre`de Belediyenin Destekleri İle Hazırlanan ENİF Filminin Çekimlerine Başlandı

Cizre`de Belediyenin Destekleri İle Hazırlanan ENİF Filminin Çekimlerine Başlandı
Cizre'de Belediyenin destekleri ile hazırlanan ve ünlü oyuncularında rol aldığı “ENİF” adlı filmin çekimlerine başlandı. Cizre'de sağlanan...
 

Cizre’de Belediyenin destekleri ile hazırlanan ve ünlü oyuncularında rol aldığı “ENİF” adlı filmin çekimlerine başlandı.

         Cizre’de sağlanan huzur ve güven ortamından sonra yatırımların sürdüğü ilçeye film sektörüde el atmaya başladı.Cizre Belediyesinin ilçenin sanatsal anlamda gelişmesi için hazırladığı “ENİF”adlı sinema filminin çekimlerine başlandı.

İçişleri Bakanlığınca, Kaymakam Faik Arıcan’ın belediye başkan vekili olarak görevlendirildiği Cizre Belediyesinin yaptığı çalışmalarla modern bir görünüme kavuşan ilçe, sanatsal çalışmalara da ev sahipliği yapmaya başladı.

Tamamı Cizre’de çekilecek olan Sinema filmi ile ilgili Cizre Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; Devletimizin eliyle yapılan imar ve ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşayan ilçemiz, artık sanatsal çalışmalar ile de ön plana çıkmaya başladı. Belediyemizin desteği ile yapılan ilk sinema filmi, çekimlerine başladı.

Sinema filminin tamamı ilçemizde çekilecek ve yaklaşık 50 kişilik profesyonel bir çekim ekibi ile devam edecek ‘’ENİF’’ adlı filimde televizyonlardan tanıdığımız sanat camiasının ünlü oyuncuları da rol alıyor. Filmin Şubat ayında sinemalarda vizyona girmesi planlanıyor. Bu filim hem şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak hemde ilçemize gelen turist sayısının artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.