Cizre`de Caferi Sadık Tepesinde Temizlik Çalışması Yapıldı

Cizre`de Caferi Sadık Tepesinde Temizlik Çalışması Yapıldı
Cizre Belediyesi vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Cafer Sadık Türbesinin bulunduğu Cafer Sadık tepesinde temizlik çalışması yaptı. Cizre Belediyesine Bağlı Temizlik...
Cizre Belediyesi vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Cafer Sadık Türbesinin bulunduğu Cafer Sadık tepesinde temizlik çalışması yaptı.

         Cizre Belediyesine Bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personeller Caferi Sadık Tepesinde bulunan Caferi Sadık Türbesi etrafındaki çöp ve pislikleri toplayarak etrafı tertemiz ettiler.

         Her Çarşamba ve Perşembe günleri vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Caferi Sadık Türbesi etrafında vatandaşlardan geriye kalan çöp ve benzeri atıkların çevre ve görüntü kirliliğine neden oldu.Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu çirkin görüntüyü temizlemek amacıyla yaklaşık 20 personelle temizlik çalışması başlattı.Temizlik görevlileri vatandaşların yere ve çevreye attıkları tek tek toplayarak ortalığı temizledi.

         Temizlik işleri Müdürlüğünden Konu ile ilgili yapılan açıklamada,başta ilçe merkezi olmak üzere vatandaşlarımızın kullandığı mekan ve alanlar her gün düzenli olarak Temizlik çalışmalarımız her gün aralıksız sabah saat 04:00 ile gece 12:00 ye kadar tüm ilçemizin çöp sorununu gidermek için çöp araçları, çöp taksi, süpürge araçları, sulama araçları ve el süpürge ile yapılmakta olup halkımıza sağlıklı ve temiz bir çevre ortamı sağlamaya çalışıyoruz.Bu bağlamda da Cudi Mahallesi Caferi Sadık Tepesinde bulunan Caferi Sadık Türbesi çevresinde de oluşan çevre ve görüntü kirliliğini yaptığımız çalışma ile temizlemiş olduk.Amacımız vatandaşlarımıza en iyi temizlik hizmeti sunmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.