Cizre`de Davul Zurna Eşliğinde seçim bürosu açılışı

Cizre`de Davul Zurna Eşliğinde seçim bürosu açılışı
Cizre'de Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Eşref Müjde'nin seçim bürosu davul zurna eşliğinde çekilen halay eşliğinde coşkulu bir şekilde açıldı. ...
 

Cizre’de Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Eşref Müjde’nin seçim bürosu davul zurna eşliğinde çekilen halay eşliğinde coşkulu bir şekilde açıldı.

            Cizre’de Ak Parti İlçe Başkanlığı, Cizre Belediye Başkanlığı için aday olan Eşref Müjde’nin seçim bürosunu davul zurna eşliğinde halaylarla açtı.Adalet ve Kalkınma Partisi’nin(AkParti) Şah Mahallesi Sevgi Sokağındaki Seçim Bürosunun açılışı davul zurna ve halay gösterileriyle şölen havasında geçti.

            Seçim Bürosunun açılışına Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik,Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan,Ak Parti Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan,İlçe Başkanları,Ak Parti Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

            Seçim bürosu açılışına katılmak üzere Sevgi Sokağına gelen partililer davul zurna eşliğinde saatlerce halay çekip oynadı. Şölen Havasında gerçekleşen açılışta konuşan Ak Parti Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven,”Bugün seçim bürosunun açılışı için bir araya geldiklerini ifade eden Ak Parti Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven,31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partinin kazanacağı tüm belediyeleri vatandaşlarımızı aydınlık yarınlara taşıyacaklardır. Bu anlamda bunun ilk adımı olan Cizre Seçim büromuzun açılışının ülkemize, Cizre’mize, Partimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diler, açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

-Ayrım Gayrım Yapmadan Hizmet Edeceğim

 

Seçim bürosu açılışına katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Eşref Müjde ise;”Bu memleketin değerlerine sahip çıkmak, bu memleketi şaha kaldırmak. Ölümün olmadığı, barışın olduğu bir Cizre için belediye başkan adayı oldum. Sizlerin desteği ile Allahın izni ile 31 Mart 2019 Seçimlerinde bu memlekete güzellikler. Huzur, refah. İş, Aş ve güzel yarınlar getirmek istiyoruz. Tabi ki bunlar siz değerli halkımızın emekleri, katkıları ve destekleri ile olacaktır. Hiç bir zaman hiçbir şekilde insan olarak kanın, gözyaşının egemen olduğu topraklarda hiçbir zaman huzur yerini bulmamıştır. Bu vesile ile ben bir kardeşiniz olarak Cizre’ye gönül vermiş, Cizre’nin öz evladı ve sizlerin hizmetkârı olmak için bu işe gönül vererek sizlerinde destekleri ile bu seçimi güzel yerlere taşımak için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım.”dedi.

Müjde,”Burada herkesin huzurunda söz veriyorum hiçbir zaman ayrım, gayrım olmadan. Aşiretler, Halklar, Vatandaşlar, Muhtarlar, Mahalleler içerisinde hiçbir fark gözetmeksizin çalışıp hizmet edeceğime şerefim ve namusum üzerine herkese söz veriyorum.” dedi.

                       

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.