Cizre'de DEM Partinin "İradeye Saygı Yürüyüşü"

Cizre'de DEM Partinin "İradeye Saygı Yürüyüşü"
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atamasına Karşı DEM Parti önünde toplanan kalabalık grup, İradeye saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atamasına karşı düzenlenen "İradeye Saygı Yürüyüşü", Cizre İdil Caddesi Nur Mahallesi'nde bulunan DEM Parti önünde toplanan kalabalık bir grup tarafından gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-07-13-at-20-59-41.jpeg

Yürüyüş, geniş güvenlik önlemleri altında İdil Caddesi ve Nusaybin Caddesi üzerinden Cizre Belediyesi'ne doğru ilerledi.Kalabalık,"Belediyeler Halkındır Halkın Kalacak", "Gaspa İzin vermeyeceğiz", "Hakkâri Yalnız Değildir" sloganlarıyla birlikte yürüdü.

whatsapp-image-2024-07-13-at-20-59-40.jpeg

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüş, olaysız bir şekilde Cizre Belediyesi binasına ulaştı. DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, belediye binası önünde Kürtçe bir basın açıklaması yaptıktan sonra kalabalık, belediye bahçesine geçti.

whatsapp-image-2024-07-13-at-20-59-39.jpeg

Yürüyüşe DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, DEM Parti Şırnak İl Başkanı Abdullah Güngen, DEM Parti Cizre Belediye Eş Başkanları, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından DEM Parti Milletvekili, partililer ve vatandaşlar ile birlikte belediye bahçesinde düzenlenen dayanışma ve moral konserine katıldılar.

whatsapp-image-2024-07-13-at-20-59-41-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.