Cizre Vatandaşların boğulmaktan kurtardığı 1 kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Cizre Vatandaşların boğulmaktan kurtardığı 1 kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dicle Nehrinde boğulma tehlikesi yaşayan ve vatandaşlar tarafından kurtarılan Baran İsa Atabey (15), tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Şırnak’ın Cizre İlçesi İsmail Ebul-İz El Cezeri Asma Köprüsü mevkiinde boğulma tehlikesi geçiren 12 yaşındaki Furkan Üstün’ü kurtarmak isterken kendisi de boğulma tehlikesi geçiren ve vatandaşlar tarafından nehirden çıkarılan Baran İsa Atabey, tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Cizre’de dün öğlen saatlerinde Konak Mahallesi İsmail Ebul-İz El Cezeri Asma Köprüsü mevkiinde serinlemek için Dicle Nehrine giren 12 Yaşındaki Furkan Üstün’ün suda boğulma tehlikesi geçirdiğini gören 15 yaşındaki Baran İsa Atabey, Dicle Nehrine atladı. Küçük çocuğu kurtarmak isterken kendisi de akıntıya kapılıp boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından Dicle Nehrinden çıkarılan Furkan Üstün ve Baran İsa Atabey Ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavileri yapılan ve hayati tehlikesi bulunan Atabey, Ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Atabey, tedavi gördüğü hastanede bugün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.