Cizre`de Gözaltına Alınan 21 Kişi`den 5`i Adliye`ye Sevk Edildi

Cizre`de Gözaltına Alınan 21 Kişi`den 5`i Adliye`ye Sevk Edildi
Cizre'de okulların çevresinde uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınan 21 kişiden 5'i KOM Gurup amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. ...
 

Cizre’de okulların çevresinde uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınan 21 kişiden 5’i KOM Gurup amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

         Cizre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince eğitim- öğretim döneminin başlaması ile okul önleri ve çevrelerinin uyuşturucu satıcılarından temizlenmesi için başlatmış olduğu operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda da 2 ruhsatsız tabanca, 9 bin 845 dolar, 8 bin 750 TL, 700 gram eroin, 150 gram metamfetamin, 70 gram toz esrar, 19 ecstasy hap ele geçirilmişti.

         Cizre’deki KOM Ekiplerinin yapmış olduğu Uyuşturucu Operasyonunda uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınan 21 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi. Cizre Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen B.U,S.P,M.B, H.B, ve R.B geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Gözaltındaki diğer kişilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.