Cizre’de Karşı şeride geçen Harfiyat Kamyonu Tır İle çarpıştı: 1 Ölü 1 Yaralı

Cizre'de Harfiyat Kamyonu ile Akaryakıt yüklü Tır'ın çarpışması sonucu Tır Sürücüsü feci şekilde hayatını kayberken Harfiyat kamyonu sürücüsü yaralandı.Araçlar küle döndü.

dsc-6963.jpg

Şırnak’ın Cizre ilçesinde karşı şeride kontrolsüz geçen Harfiyat Kamyonu Akaryakıt yüklü tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlarda yangın çıktı.Kazada Tır Sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

dsc-6937.jpg

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Harfiyat Kamyonu ile Akaryakıt yüklü Tır'ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Tır Sürücüsü Mehmet Reşit Yavuz feci şekilde hayatını kaybederken, harfiyat kamyonu sürücüsü de yaralandı.

dsc-6889.jpg

Kaza Cizre-Nusaybin Karayolu Mehmetçik Çeşmesi Mevkiinde meydana geldi.Irak’tan yüklediği Akaryakıtı(Mazot) Mersin’e götürmek için Cizre’den çıkan Mustafa Reşit Yavuz yönetimindeki 27 VZ 199 plakalı Tır, Mehmetçik Çeşmesi mevkiinde refüşün üzerinden kontrolsüz bir şekilde yola giren Selahattin Bilik idaresindeki 80 AC 265 Plakalı harfiyat kamyonu ile çarpıştı.Çarpışmanın etkisi ile araçlarda yangın çıktı.Araçlar bir anda alev topuna döndü.Yangında araçta sıkışan Tır Sürücüsü Mehmet Reşit Yavuz feci şekilde yanarak hayatını kaybederken harfiyat kamyonu sürücüsü ise yaralandı.

dsc-6924.jpg

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması ile birlikte olay yerine itfaiye,sağlık, Polis ve jandarma ekibi sevk edildi.Polis ve Jandarmanın güvenlik önlemi aldığı kazada itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.Dört itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınırken araçlar hurdaya döndü.Araçta sıkışarak feci şekilde hayatını kaybeden Tır Sürücüsünün cenazesi otopsi için Cizre Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

dsc-6954.jpg

Kazada hayatını kaybeden Tır Sürücüsünün Şanlıurfa’nın Bilecik nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

dsc-6901.jpg

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.