Cizre`de Kosgeb Destekli 11 İş Yerinin Açılışı Yapıldı

Cizre`de Kosgeb Destekli 11 İş Yerinin Açılışı Yapıldı
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğinde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan girişimciler tarafından kurulan 11 iş yeri törenle hizmete açıldı. ...
 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğinde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan girişimciler tarafından kurulan 11 iş yeri törenle hizmete açıldı.

         Cizre’de KOSKEB desteği ile kurulan 11 iş yeri Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Cizre TSO Yönetim kurulu Başkanı Salih Sefinç, KOSGEB Şırnak il müdürü Abdullah Yurten,’in de katıldığı törenle hizmete açıldı

         Cizre’deki iş yeri açılış törenlerine Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Cizre TSO Yönetim kurulu Başkanı Salih Sefinç, KOSGEB Şırnak il müdürü Abdullah Yurten, Şırnak bilim sanayi ve teknoloji il müdürü Nihat Manas, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Menduhoğlu, Cizre Kuyumcular Derneği başkanı İhsan Güneş ve KOSGEB desteğinden faydalanan işyeri sahipleri katıldı.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç, Bugün KOSGEB destekli 11 iş yerini aynı gün açmanın mutluluğunu yaşadık. KOSGEB desteğini önemsiyoruz çünkü geçlerimiz ve iş yeri açmak isteyen vatandaşlarımızın belirli bir bütçeleri olmadığından dolayı bu tür girişimleri yapamıyordu ve onlar için aynı zamanda bir hayaldi. Ama bugün KOSGEB destekleri sayesinde gençlerimiz ve kadınlarımız kendi iş yerlerini açma fırsatı yakalıyor. Bu arkadaşlarımız gidip birilerinin yanında çalışacaklardı.  Ama bu gün kendi iş yerlerini açtılar. Bu işletmelerimiz büyüyecek ve kendilerinden başka insanlara da istihdam kaynağı olacak ve bölgemizde istihdam alanı oluşturulacak "dedi.

         Akabinde iş yerleri tek tek ziyaret edildikten sonra açılış kurdeleleri kesilip,iş yerleri hizmete açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.