Cizre`de Kuran Kursu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Cizre`de Kuran Kursu Öğrencilerinden Resim Sergisi
Cizre Sanat sokağında Cizre İlçe Müftülüğüne bağlı Hafızlık ve Yatılı Kuran kursunda din eğitimi alan öğrencilerin hazırlamış olduğu Resim sergisi ilgi gördü. ...
 

Cizre Sanat sokağında Cizre İlçe Müftülüğüne bağlı Hafızlık ve Yatılı Kuran kursunda din eğitimi alan öğrencilerin hazırlamış olduğu Resim sergisi ilgi gördü.

         Şırnak’ın Cizre İlçesinde Cizre Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hafızlık ve Yatılı Kuran Kurslarında din eğitimi alan öğrencilerin yapmış olduğu karma resimlerin sergilendiği resim sergisi büyük bir ilgi gördü.

         Orhan Doğan Caddesi Sanat Sokağında düzenlenen resim sergisine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,İlçe Müftüsü Selahattin Yılmaz,TSO Başkanı Salih Sefinç,Emniyet Müdürü Güngör Yıldız,din adamları,vatandaşlar ve çok sayıda kuran kursu öğrencisi katıldı.

          Hafızlık ve Yatılı Kuran Kurslarında din eğitimi alan öğrencilerin hazırlamış olduğu resimlerin sergilendiği serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş,Cizre Müftülüğünün çok güzel işler yaptığına vurgu yaparak geleceğimiz olan yavrularımızın dinini,diyanetini bilerek.İslam inancımızı en iyi şekilde öğrenerek geleceğe hazırlanmaları konusunda gerçekten güzel çalışmalar yapıyorlar.Ayrıca bu öğrencilerimizin bilgi,becerilerini artırıcı ve faydalı faaliyetlerde icra ediliyor.Ben ilçe müftümüz başta olmak üzere bu organizasyonlara destek veren,emek veren,katkı sunan bütün kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum.Bu sergide büyük emekleri olan bütün çocuklarımızın da gözlerinden öper,serginin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.

         Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.Akabinde davetliler sergilenen resimleri yakından inceleyip,resimlerle ilgili öğrencilerden bilgi aldı.Bu kapsamda da düzenlenen yarışmada en iyi resim çizen öğrencilere ödülleri Şırnak Valisi Mehmet Aktaş tarafından verildi.Serginin iki gün boyunca açık olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.