Cizre`de `Mesleki Kariyer Ve Meslek Tanıtım Programı` Düzenlendi

Cizre`de `Mesleki Kariyer Ve Meslek Tanıtım Programı` Düzenlendi
Şırnak`ın Cizre ilçesinde, Kızılay Cizre Şubesinin `Şenlendirme Projesi` kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik düzenlenen `Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programı`...
 

Şırnak`ın Cizre ilçesinde, Kızılay Cizre Şubesinin `Şenlendirme Projesi` kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik düzenlenen `Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programı` düzenlendi.

 

Kızılay Cizre Şubesinin `Şenlendirme Projesi` kapsamında düzenlemiş olduğu Meslekleri ve Meslek Sahiplerini Tanıtım Projesi kapsamında düzenlediği ikinci etkinlik Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde gerçekleşti. İstanbul`dan Endüstri Mühendisi ve Veri Uzmanı Sayın Mustafa Acungil’in konuşmacı olarak katıldığı `Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programında` lise öğrencilerine yönelik meslek hayatlarına ulaşmalarında yaşadıkları sıkıntılar, çalışma ortamları, üniversite eğitiminin önemi ve üniversite seçimi ile ilgili öğrencilere bilgi verdi.

 

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Zeren ise,öğrencilere yönelik gerçekleşen `Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programı” için Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve Proje Koordinatörü Zeynel Em`e teşekkür etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.