Cizre`de Öğrencilere Yönelik `Mesleki Kariyer Ve Meslek Tanıtım Programı` Düzenlendi

Cizre`de Öğrencilere Yönelik `Mesleki Kariyer Ve Meslek Tanıtım Programı` Düzenlendi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Kızılay Cizre Şubesinin “Şenlendirme Projesi” kapsamında Fettah Kadooglu Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik “Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programı”...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Kızılay Cizre Şubesinin “Şenlendirme Projesi” kapsamında Fettah Kadooglu Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik “Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programı” düzenlendi.

Kızılay Cizre Şubesinin “Şenlendirme Projesi” kapsamında düzenlemiş olduğu Meslekleri ve Meslek Sahiplerini Tanıtım Projesi kapsamında düzenlediği Fettah Kadooglu Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Endüstri Mühendisi Kamile Canbay,İnşaat Mühendisi Muzaffer İşlek,Eczacı Azize Gökalp ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Hidayetullah Erzen’in konuşmacı olarak katıldığı “Mesleki Kariyer ve Meslek Tanıtım Programında” lise öğrencilerine yönelik meslek hayatlarına ulaşmalarında yaşadıkları sıkıntılar, çalışma ortamları, üniversite eğitiminin önemi ve üniversite seçimi ile ilgili öğrencilere bilgi verdi.

Meslek uzmanları kendi meslekleri ile ilgili bilgileri ve deneyimlerini paylaşırken, gençler de meslekler hakkında merak ettikleri soruları sordu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.