Cizre`de Sosyal Hizmet Merkezi Eğitimleri Devam Ediyor

Cizre`de Sosyal Hizmet Merkezi Eğitimleri Devam Ediyor
Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Halk Eğitimleri Devam Ediyor. Vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve Aile Eğitim Programı(AEP) halk eğitimlerinin yaygınlaştırılması çerçevesinde...
 

Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Halk Eğitimleri Devam Ediyor.

Vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve Aile Eğitim Programı(AEP) halk eğitimlerinin yaygınlaştırılması çerçevesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi Koordinatörlüğünde Evde Bakım Hizmetinden yararlanan engellilerin bakıcılarına yönelik 5. Eğitim  yapıldı.

Katılımcılara AEP Eğiticisi ve TBM Formatörü Psikolog Bahattin Şiğva ve AEP Formatörü Sosyal Çalışmacı Aydın Şerifoğlu, Çocuk Gelişimcisi Ayşe Çoşkun tarafından AEP Hukuk Alanından "Hukuk Okuryazarlığı", Sağlık Alanından "Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma" modüllerinden üniteler, “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” ile “Engelliye Yaklaşım”, Engelli Evde Bakımı” ve Evde Bakım Hizmeti Pratiğinde Yaşanan Güçlükler” başlıklarında seminer verildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği eğitime Cizre’deki engelli dernekleri başkan ve temsilcileri de katıldı.

Eğitim, gerçekleştirilen “Soru Cevap Bölümü” ile tamamlandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.