Cizre`de Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cizre`de Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Şırnak`ın Cizre ilçesinde düzenlenen Tıp Bayramı gecesinde sağlık çalışanları ve doktorlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Cizre...
 

 

Şırnak`ın Cizre ilçesinde düzenlenen Tıp Bayramı gecesinde sağlık çalışanları ve doktorlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

        

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından ilçede görev yapan doktor ve sağlık çalışanları için Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında bir gece düzenlendi. Geceye Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,TSO Başkanı Salih Sefinç,Başhekim Mehmet Hidayetullah Erzen,Başhekim Yardımcısı Serdar Munis,İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş,Müdür Yardımcısı Sabgatullah Anmal,Doktorlar,Hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

        

Gecede kısa bir konuşma yapan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile düzenlenen tertiplenen bu gecede siz sağlık çalışanları ile birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.Zor ve meşakatli bir görev icra ediyorsunuz çünkü her kamu görevinin kendine göre bir zorluğu vardır ama size gelen hastalarınıza derhal,acilen onları tedavi edip onların dertlerine derman olmaya gayret ve çaba harcıyorsunuz.Bu da kolay bir şey değil.Bu emek ve gayretlerinizden dolayı ben hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu vesile ile hepinizin Tıp Bayramını tebrik eder,iyi eğlenceler dilerim dedi.

        

Başhekim Mehmet Hidayetullah Erzen ise, "Öncelikli olarak herkesin Tıp Bayramı`nı canı gönülden kutlarım. Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız hem Tıp Bayramı`nı kutlamak hem de sağlık çalışanlarının, doktorlarımızın, hemşirelerimizin yoğun iş stresinden bir günlük dahi olsun uzaklaşmalarını sağlamak ve hastanemizde görev yapan herkesin moral ve motivasyonunu yükseltmektir.Bugün ülke genelinde ilki 1919 yılında İstanbul`da vatan işgalini protesto etmek amacıyla kutlanan 14 Mart Tıp Bayramının 100. yılını kutluyor bulunmaktayız.Evrenin en değerli varlığı olan insanın en değeri olan sağlığına hizmeti şiyar edinen tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar,herkese iyi eğlenceler dilerim."dedi.

        

Yapılan konuşmaların ardından geceye katılan davetliler canlı müzikler eşliğinde halay çekip doyasıya eğlenmenin tadını yaşadılar.Başhekim Erzen ve hastane yönetimi de gecede eğlenen sağlık çalışanları ile birlikte halay çekip sevinç ve coşkularına ortak oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.