Cizre`de Tır Ve Çekicilerden Elektronik Beyin Çalan Hırsız Tutuklandı

Cizre`de Tır Ve Çekicilerden Elektronik Beyin Çalan Hırsız Tutuklandı
Cizre'de TIR ve Çekici Araçlarından 80 Bin TL değerinde Elektronik Beyin çalan Hırsız Cizre Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce...
 

Cizre’de TIR ve Çekici Araçlarından 80 Bin TL değerinde Elektronik Beyin çalan Hırsız Cizre Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Şırnak’ın Cizre ilçesinde değeri 80 Bin TL değerinde TIR ve Çekici Araçlarının Elektronik Beyinlerini çalan hırsız Cizre Asayiş Büro Amirliği ve Şırnak İl Asayiş Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu operasyonla yakalandı.

         Edinilen bilgilere Cizre’de park halindeki Tır ve Çekici Araçlarının 80 bin TL değerindeki elektronik beyinlerinin sökülerek çalındı. Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve Şırnak İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte il ve ilçe merkezlerinde geniş çaplı bir operasyon başlattı. Operasyon Kapsamında Cizre Sanayi Sitesinde bulunan 40 iş yerinde arama yapıldı.Asayiş ekiplerinin işyerlerinde yapmış olduğu arama çalışmalarında Tır ve Çekicilerden çalındığı tespit edilen 6 Elektronik Beyin ve 3 adet aküye el konuldu. Çalınan beyinlerin bulunması ile birlikte operasyonu daha da derinleştiren Asayiş Ekipleri TIR ve Çekici Araçlarının Elektronik Beyinlerini çalan 28 yaşındaki Şüpheli Mesut S.’yi Yaptığı başarılı operasyonla yakaladı.

         Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan ve şüpheli Mesut S. Adliyeye sevk edildi. Adliyedeki savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkeme sevk edilen Mesut S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.