Cizre`de Trafoda Çıkan Yangın İtfaiyenin Müdahalesiyle Söndürüldü

Cizre`de Trafoda Çıkan Yangın İtfaiyenin Müdahalesiyle Söndürüldü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan bir elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu hasar alan trafo bölgeyi...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan bir elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu hasar alan trafo bölgeyi bir süre elektriksiz bıraktı.

Yangın, İdil Caddesi Eski Karayolları Bahçesi bitişiğinde bulunan elektrik trafo binasında çıktı. Trafodaki hasar nedeniyle bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan İdil Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosunda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Trafodan çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu hemen Cizre Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine elektrik firması ve itfaiye ekipleri geldi. Elektrik firması ekiplerince bölgedeki elektrik kesildikten sonra Cizre Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu trafoda oluşan hasar nedeniyle bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.