Cizre`de Yükümlüler, Cezalarını Okullarda Çalışarak Yerine Getiriyor

Cizre`de Yükümlüler, Cezalarını Okullarda Çalışarak Yerine Getiriyor
Cizre'de Denetimli serbestliğe tabi olan yükümlüler, kamu hizmet yükümlülüklerini okullardaki boya, tadilat ve temizlik işleri ile yerine getiriyor. Cizre'de Okulların yarıyıl tatiline...
 

Cizre’de Denetimli serbestliğe tabi olan yükümlüler, kamu hizmet yükümlülüklerini okullardaki boya, tadilat ve temizlik işleri ile yerine getiriyor.

Cizre’de Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Adalet Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının yapmış ortak çalışma ile yarıyıl tatili boyunca denetimli serbestlik altında kamuya yararlı bir iş’te ücretsiz çalışma cezasını yerine getiren yükümlülerin okulların boya, badana, tamirat tadilat ve temizlik işlerinde çalışmaları kararlaştırıldı.

         Cizre’de Menderes Ortaokulunda başlayan çalışmalara Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Denetimli Serbestlik Müdürü Halil Yeşildere, Okul Müdürü Fethullah Orak’ta katılarak yükümlülerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelediler.

         Yarıyıl tatili boyunca daha önceden tespit edilen başka bir okulun daha temizlik işlerinin yapılacağı hususunda Kaymakam Faik Arıcan ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut bilgilendirildi.

         Yükümlülerin yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceleyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, denetimli serbestlik yükümlülerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.