Cizre`de"Millet Kıraathanesi" Tamamlanma Aşamasına Geldi

Cizre`de"Millet Kıraathanesi" Tamamlanma Aşamasına Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet Bahçeleri`nin içine Millet Kıraathaneleri`nin yapılacağının müjdesini vermesinin ardından Cizre Belediyesi tarafından Konak Mahallesi Dicle Nehri Kenarında...
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Bahçeleri`nin içine Millet Kıraathaneleri`nin yapılacağının müjdesini vermesinin ardından Cizre Belediyesi tarafından Konak Mahallesi Dicle Nehri Kenarında yapımına başladığı ”Millet Kıraathanesi” tamamlanma aşamasına geldi.

Terör olaylarının son bulduğu, hendek ve barikatların bertaraf edildiği, devletin huzur ve güvenliği sağladığı Cizre’de kayyum belediyenin yaptığı çalışmalar ilçenin çehresini değiştirdi.

Cizre`de 2015-2016 yıllarında yaşanan terör olayları, operasyonlar, hendek ve barikatların bertaraf edilmesinden sonra devletin huzur ve güvenliğini sağladığı ilçede belediye başkanlığına atanan kayyumun ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmaların tamamlanması ile birlikte Cizre yepyeni bir görünüme kavuşurken, Konak Mahallesi Dicle Nehri kenarında da modern bir millet kıraathanesi yapıldı.

Yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Millet Kıraathanesindeki çalışmaları yerinde inceleyip görevlilerden bilgi alan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,”Millet Kıraathanesi’nin” hizmete açılması ile birlikte Cizre’nin moder bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.