Cizreli Esnaflardan Kaymakam Ve Belediye Başkanı Arıcan`a Teşekkür Ziyareti

Cizreli Esnaflardan Kaymakam Ve Belediye Başkanı Arıcan`a Teşekkür Ziyareti
Cizre'de bazı esnaflar Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan'ı makamında ziyaret edip, ilçeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. ...
 

Cizre’de bazı esnaflar Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’ı makamında ziyaret edip, ilçeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

         İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname Kararı (KHK) ile görevlendirme yapılan Cizre Belediyesinde Başkan vekili olarak görev yapan Kaymakam Faik Arıcan, yapılan hizmetlerden dolayı Cizreli Esnaflar tarafından Teşekkür Plaketi ile onurlandırıldı.

         Arıcan’ı makamında ziyaret eden esnaf ve vatandaşlar belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip, Arıcan’a bir teşekkür plaketi verdiler.

         Cizreli esnafların yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,”Belediyemizin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten esnaf, ticaretçi ve vatandaşlarımıza bizde teşekkür ediyoruz. Cizre’nin tüm sıkıntılarını çözmek için çalışma ve hizmet etme azmimiz artarak devam edecektir.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.