Cizreliler Şubat Ayında Yazdan Kalma bir hafta sonu yaşadı

Cizreliler Şubat Ayında Yazdan Kalma bir hafta sonu yaşadı
Cizre’de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Piknik alanlarına ve Dicle Nehri kenarındaki park ve çay bahçelerine akın ettiler.

Cizre’de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Piknik alanlarına ve Dicle Nehri kenarındaki park ve çay bahçelerine akın ettiler. Dicle Nehri kenarında aileleri ile piknik ve yürüyüş yapan vatandaşlar, Şubat ayının ortasında yazdan kalma bir hafta sonu yaşadılar.

Cizre’de hafta boyunca etkisini sürdüren soğuk havanın ardından vatandaşlar hafta sonunda güneşin tadını çıkardı. Aileleriyle birlikte pazar tatillerini Dicle Nehri kenarı ve parklarda ve piknik alanlarında geçirmeyi tercih eden vatandaşlar, yazdan kalma bir günü yaşamanın tadını çıkardılar. whatsapp-image-2024-02-11-at-19-30-51.jpeg

Dicle Nehri kenarındaki parklara akın eden vatandaşlardan kimileri yürüyüş yaptı kimileri ise piknik yapmayı tercih etti. Çocuklar ise bisiklet sürüp parklarda oyun oynadılar. Bazı vatandaşlarda ilçeye hakim olan yüksek yerlerde hem piknik yaptılar hem de Cizre’ye kuş bakışı bakmanın keyfini çıkardılar.

Havanın güzel olmasını fırsat bilerek dışarı çıktıklarını belirten vatandaşlar, “Hava güzel ve güneşli olunca ailecek hafta sonunu dışarda geçirelim istedik. Çocuklar için de iyi oldu. Çocuklar Bisiklet sürüp, top oynadı. Biz de hem pikniğimizi yaptık hem de bu güzel havada eşsiz doğa manzarasında yürüyüş yaptık. Güzel bir Pazar tatili geçirdik” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.