Cizreli Taraftarlardan İş Adamlarına tarihi çağrı!

Cizreli Taraftarlardan İş Adamlarına tarihi çağrı!
Cizre’de taraftar guruplar, taraftarlar ve futbol severler futbolla uyuyup futbol ile kalkan ilçede bir futbol takımının kurulması bölgenin ileri gelen iş insanlarına tarihi bir çağrıda bulundu.

Cizre Spor’un ligden düşmesinin ardından son üç yıldır ilçede profesyonel bir futbol maçının oynanmadığına ve futbolla yatıp futbolla kalkan ilçede bir futbol takımının kurulması için Cizreli İş Adamlarına çağrıda bulunan futbolseverler, memlekete değer katacak ve memleketin reklam yüzü olacak olan bir futbol takımının kurulması ilçedeki büyük bir eksikliği de gidermiş olacaktır.

İlçede bir futbol takımının olmamasının iki yüz bin nüfusluk ilçe için büyük bir eksiklik olduğuna vurgu yapan Cizreli Futbol Severler, Yıllardır profesyonel liglere hasret kalan bu şehrin futbol hasretine son verme vaktinin gelip, geçtiğine vurgu yaparak Cizreli İş İnsanları çağrıda bulundu.

448126299-18341581504113053-3045830358000940188-n.jpg

Yeni beklentilerle, yeni umutlarla, yeni bir yönetim ve anlayışla; Kenetlenmiş bir Cizre olarak birlik, beraberlik içerisinde, azim ve kararlılıkla hep birlikte güzel günlere yürümek istiyoruz. Büyük sevinçler, büyük heyecanlar yaşayıp, Cizre’miz adını daha büyük mecralara yükselmek ve nice zaferlere birlikte kavuşmak istiyoruz.

Cizreli İşadamlarımız Cizre’nin adının geçtiği her mecrada ellerini taşın altına koymuştur ve kapıları her çalındığında destek çıkmıştır. Memleketin adı için onurlu mücadele veren sizler gibi memleketine sevdalı değerlerin bizleri kırmayacağını, bu çağrımızı görmezden gelemeyeceğini biliyoruz.

Saygıdeğer İşadamlarımız ve değerli büyüklerimiz bu çağrımızı kalben kabul edin ve duyarsız kalmayın. Bizleri hasret kaldığımız eski günlerimize döndürün, biz de canı gönülden destek olalım, hep birlikte Cizre’miz için elimizi taşın altına koyalım. Sizler de bu çağrımıza duyarsız kalmayın, hep birlikte bu çağrımıza kulak verin. Her şey Cizre’miz için, Cizre Sporumuz için.

Cizre Spor Kulübü 2019-20 sezonu devam ederken kulüp, 3 Şubat 2020'de yayımladığı bir bildiriyle "ırkçılık ve ayrımcılık sebebiyle" ligden çekildiğini açıkladı. Covid-19 pandemisi sonrasında ligler iptal edildi ve ligden düşme kaldırıldı. Bu nedenle Cizre Spor 2020-21 sezonunda 3. Lig'de mücadele etmeye devam etti. 2020-21 3. Lig 3. Grupta oynadığı 32 maçta 6 galibiyet, 14 beraberlik, 12 mağlubiyetin ardından 32 puanla Bölgesel Amatör Lig'e düştü. 2021-22 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e katılım hakkı bulunan Cizre Spor lige katılmama kararı aldı.

Kaynak:Hureyle Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.