Cizre`nin Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı

Cizre`nin Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı
Cizre'de sık yaşanan elektrik kesintisi ve yüksek gelen faturalar nedeni ile vatandaşların en çok şikayet ettiği sorunların başında gelen elektrik sorunu Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen...
 

Cizre’de sık yaşanan elektrik kesintisi ve yüksek gelen faturalar nedeni ile vatandaşların en çok şikayet ettiği sorunların başında gelen elektrik sorunu Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

 

Cizre ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç’in daveti üzerine bir araya gelen STK temsilcileri ile DEDAŞ yetkilileri Cizre’nin elektrik sorunu ve çözüm önerileri hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Cizre Kaymakamlığı Konferans salonunda yapılan toplantıya, TSO başkanı Salih Sefinç, Dedaş il Müdürü Murat Horoz Cizre TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ilçede faaliyet yürüten STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Toplantıda Cizre’de sık sık yaşanan elektrik kesintisi ve vatandaşa yansıyan yüksek miktarlı faturalar ele alınarak, özellikle vatandaşlara kesilen yüksek cezaların düzeltilmesi hususu ve vatandaşların mağduriyet yaşmaması için düzenli olarak enerji dağıtımının sağlanması dile getirilip sorun ve sıkıntıların bir an önce giderilmesi konusu DEDAŞ yetkililerine bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.