Dicle Mahallesi Sakinleri Tümsek İstiyor: "Çocuklarımızın Güvenliği İçin Harekete Geçin!"

Dicle Mahallesi Sakinleri Tümsek İstiyor: "Çocuklarımızın Güvenliği İçin Harekete Geçin!"
Şırnak Merkez Dicle Mahallesi sakinleri, Kaymakam Halil Ulusoy Caddesi'nde hızlı giden araçlar nedeniyle endişeli. Mahalle sakinleri, araçların yavaşlaması için caddede hız tümseği yapılmasını talep ediyor.

Mahalle Sakinlerinden Mehmet Ali Çakan: "Çocuklarımızın Güvenliği Tehlikede"

Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Çakan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Araçlar burada çok hızlı gidiyor. Yol güzel ancak araçların hızlı geçmesi biz mahalle sakinlerini korkutuyor. Çocuklarımız dışarıda oyun oynarken, biz içeride çocuklarımızdan endişeleniyoruz. Araba çarpacak diye korkuyoruz. Yetkililerin bir an önce bu yola tümsek yapılmasını istiyoruz." dedi.

Güvenlik Önlemleri Şart

Dicle Mahallesi sakinleri, hızlı giden araçların neden olduğu tehlikenin ortadan kaldırılması için yetkililerin acilen harekete geçmesini bekliyor. Mahalle halkı, çocuklarının güvenliği için gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

Vatandaşlardan Ortak Talep

Mahallede yaşayan birçok vatandaş, benzer endişeleri dile getirerek, hız tümseği gibi basit ama etkili bir çözümün hemen uygulanması gerektiğini savunuyor. Çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi ve mahallede huzurun sağlanabilmesi için bu talebin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladılar.

yol1.jpeg

yol4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.