Dicle Nehrinde Kaybolan Suriyeli Gencin Cansız Bedeni Bulundu

Dicle Nehrinde Kaybolan Suriyeli Gencin Cansız Bedeni Bulundu
Mardin'den Cizre'ye arkadaşlarını ziyaret etmek için gelen ve serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde akıntıya kapılarak kaybolan Suriyeli gencin cansız bedeni bulundu. ...
 

Mardin’den Cizre’ye arkadaşlarını ziyaret etmek için gelen ve serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde akıntıya kapılarak kaybolan Suriyeli gencin cansız bedeni bulundu.

         Mardin’den Cizre’ye arkadaşlarını ziyaret etmek için gelen ve günün verdiği bunaltıcı hava nedeni ile serinlemek için girdiği Dicle nehrinde arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kaybolan 22 Yaşındaki Suriye vatandaşı Muhammet El Tamer’in cesedi,arama kurtarma ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu boğulduğu yerin biraz ilerisinde bulundu.

         Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Kurtuluş köyü karşında bulunan bir beton inşaatı civarında serinlemek için Dicle nehrine giren Suriye vatandaşı 22 yaşındaki Muhammed El Tamer ziyaretine geldiği arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kayboldu. Cizre Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi,AFAD,gönüllü dalgıç ekibi ve vatandaşların seferber olduğu arama kurtarma çalışmalarında 22 yaşındaki Muhammet El Tamer’in cansız bedeni sudan çıkarıldı.

         Muhammet El Tamer’in cenazesi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin sudan çıkarıldığı esnada Suriyeli gencin arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Suriyeli gencin cenazesi yapılacak otopsinin ardından Nusaybin üzerinden ailesinin yaşadığı Suriye’ye gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.