Ekmiş, İdil, Silopi Ve Şırnak`ta İncelemede Bulundu

Ekmiş, İdil, Silopi Ve Şırnak`ta İncelemede Bulundu
Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak göreve başlayan Özlem Ekmiş, İdil, Silopi ve Şırnak merkezde bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür...
 

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak göreve başlayan Özlem Ekmiş, İdil, Silopi ve Şırnak merkezde bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

 Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Özlem Ekmiş, ilk olarak İdil ilçesinde yapımı devam eden 3 bin kişilik şehir stadındaki çalışmalar yerinde inceledi. Yeni yapılan 3 bin kişilik stat çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra Silopi ilçesine geçen Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Özlem Ekmiş, Silopi ilçesinde devam eden Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şırnak merkezde de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Özlem Ekmiş, Şırnak Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen projede kurulan Gençlik Merkezini ziyaret ederek kursları yerinde inceledi. Gençlik Merkezinin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Özlem Ekmiş, Spora, gençliğe ve yatırımlara hızla devam edileceğini söyleyerek, Şırnak’a ve gençliğe hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.