Engelli Derneğinden Şırnak MÜSİAD Temsilciliğine Ziyaret

Engelli Derneğinden Şırnak MÜSİAD Temsilciliğine Ziyaret
Silopi'de faaliyette bulunan Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği başkanı İdris Kalenderoğlu MÜSİAD Şırnak Temsilciliğine ziyaretlerde bulundu. MÜSİAD Şırnak Yönetim Kurulu...
 

Silopi’de faaliyette bulunan Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği başkanı İdris Kalenderoğlu MÜSİAD Şırnak Temsilciliğine ziyaretlerde bulundu.   MÜSİAD Şırnak Yönetim Kurulu başkanı  Yusuf Bilin Engelli Başkanı makamında ağırladı.

Engellilerin her zaman yanında olduğunu söyleyen MÜSİAD Şırnak Yönetim Kurulu Başkanı  Yusuf Bilin Engelli olmanın hiçbir zaman eksiklik olmadığını dile getirdi. Başkan Bilin “Toplumun bütünlüğünü sağlamak için engelli kardeşlerimizin en büyük ve en önemli halka olduğunun bilincinde olmalıyız. Eğer onlar için bir şeyler yapmak ve önündeki engelleri kaldırmak istiyorsak, toplumun kalkınmasında üretime katılmalarını sağlamalıyız. Böylece bu bütünlüğü sağlamış oluruz" diye konuştu

Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği başkanı İdris Kalenderoğlu ise engellerin sorunları için MÜSİAD Şırnak Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilin’i makamında ziyaret ettiklerini söyledi. 

 Kendilerine yakın ilgi gösterdiklerini ifade eden Başkan Kalenderoğlu MÜSİAD Şırnak Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilin’e çok teşekkür ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.