Gabar’dan acı haber: Enkazda Petrol Mühendisi hayatını kaybetti

Gabar’dan acı haber: Enkazda Petrol Mühendisi hayatını kaybetti
Bugün sabah saat 10.50 sularında petrol arama ve çıkarma sondajının çökmesi ile göçük altında kalan mühendis hayatını kaybetti.

Şırnak Gabar Dağı Şehit Aybüke Yalçın 27 nolu petrol arama sondajının çökmesi sonucu 3 işçi göcük altında kalmıştı. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi yönlendirilmiş yapılan çalışmalar neticesinde 2 kişi yaralı olarak kurtarılmıştı. Ambulans ile Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve Yaşanan kazada enkaz altında kalan mühendis Mehmet İrfan Güler hayatını kaybettiği öğrenildi.

ekran-goruntusu-2024-07-21-185641-001.png

Şırnak Valiliği yaptığı açıklamada: “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ŞAY sahasında faaliyet gösteren bir sondaj kulesinde beton zeminin çökmesine bağlı olarak iş kazası yaşanmıştır. Kule enkazının altında kalan sondaj işçisi Furkan Tatar kazadan hemen sonra kurtarılarak helikopter ile hastaneye sevk edilmiştir. Kazada bir mühendis hayatını kaybetmiştir. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan bir işçi de Cizre Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Olayla ilgili incelemeler başlatılmıştır. Vefat eden mühendisimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yararılarımıza da acil şifalar diliyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.