Gelen Tepkiler Üzerine Tatar'dan Açıklama: "İdil Ziraat Fakültesi İdil’de Kalacak, Sözümün Arkasındayım"

Gelen Tepkiler Üzerine Tatar'dan Açıklama: "İdil Ziraat Fakültesi İdil’de Kalacak, Sözümün Arkasındayım"
Şırnak Üniversitesi, Ziraat Fakültesi'ni geçici olarak ana kampüste tutma kararı aldı. İdil'deki tepkiler üzerine AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, verdiği sözün arkasında duracağını ve taşınmayı durdurmak için mücadele edeceğini duyurdu.

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü, fiziki altyapı eksiklikleri, derslik yetersizliği ve barınma sorunları nedeniyle 2024-2025 eğitim öğretim yılında Ziraat Fakültesi'nin geçici olarak üniversitenin ana kampüsünde faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu. Bu karar, İdil'deki vatandaşlar arasında tepkilere yol açtı.

ekran-goruntusu-2024-07-27-143935.png

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İdil Ziraat Fakültesi’nin Merkez Kampüsü'ne taşınmasıyla ilgili olarak, sonuna kadar İdilli kardeşlerimin yanındayım ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabında şu mesajı verdi “İdil Ziraat Fakültesi’nin İdil’de kalacağına dair daha önce söz vermiştik ve bu sözün arkasındayım. Sonuna kadar İdilli kardeşlerimin yanındayım. Bu işi durdurmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.