İdil Kaymakamı Zafer Sağ`dan Esnaf Ziyareti

İdil Kaymakamı Zafer Sağ`dan Esnaf Ziyareti
Şırnak'ın İdil ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, çay içip sorunlarını dilendi. İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili...
 

Şırnak’ın İdil ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, çay içip sorunlarını dilendi.

İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ ile beraberindeki kurum müdürleri ile esnafları ziyaret etti. Vatandaşların iş yerlerine giren ve çay içip sohbet eden İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ’ı karşısında gören esnaf, memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyaretinin ardından açıklama yapan İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, İdil’e geleli iki hafta oldu. İnsanlarımız hep makama gelerek sorunlarını ilettiler. Biz insanlarımızın ayağına giderek hal hatırını dinlemek için cadde üzerinde bulunan esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Yürütmüş olduğumuz hizmetlerin kalitesini test etmek hem de çaylarını içmek istedik. İnsanlarımız bize gönüllerini açıp ikramlarda bulunuyorlar. Bu vesile ile esnafımıza teşekkür ediyoruz. Esnafımız, gidişattan ve huzur ortamından gayet memnun. İdil’li kardeşlerimize huzur ortamına sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra insanımızı rahatsız eden kimse olmayacak. Devletin tüm imkanlarını insanlarımızın rahat etmesi için seferber ediyoruz. Altyapı ve üst yapı hizmetlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.