İdil`in 4 Yıldızlı Oteli Hizmete Açıldı

İdil`in 4 Yıldızlı Oteli Hizmete Açıldı
Şırnak`ın İdil ilçesinde yapımı tamamlanan 4 Yıldızlı otelin açılışı yapıldı. Şırnak'ın idil ilçesinde, 47 odalı 80 yatak kapasiteli 4 yıldızlı otel düzenlenen törenle hizmete...
 Şırnak`ın İdil ilçesinde yapımı tamamlanan 4 Yıldızlı otelin açılışı yapıldı.

Şırnak’ın idil ilçesinde,  47 odalı 80 yatak kapasiteli 4 yıldızlı otel düzenlenen törenle hizmete açıldı. İdil Çevre Yolunda geçtiğimiz yıllarda temeli atılan İdil Miroğlu otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine İdil Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ, idil AK Parti İlçe Başkanı Emin Bozkurt, Şırnak AK Parti il başkan vekili Mustafa İlter, Karalar Belediye Başkanı Halef İnan, Kızılay Nusaybin  ilçe Başkanı Alaadin Ay, idil Emniyet Müdürü, ilçe Cumhuriyet Başsavcısı, ilçe Jandarma komutanı ,Milli Eğitim müdürü Mehmet Şirin Arslan, Şırnak Memursen İl Başkanı Abdullah Çatı, Tügva İlçe Başkanı Mehmet Selim Tepe, Büro Memursen il Başkanı Mehmet Akdeniz, Ömerka derneği Başkanı İhsan Kaya, ve çok sayıda davetli katıldı. İmam hatip Yahya Mela’nin okuduğu dua ile açılış yapılarak katılımcılar oteli gezdi. Misafirlerin büyük beğenisini kazanan hotel konforuyla ve içinde barındırdığı halka açık kafe, restoran, fitness salonu, hamam ve çok amaçlı salon gibi özellikleriyle de büyük beğeni aldı. Açılış daha sonra katılan misafirler için düzenlenen kokteyle devam etti.

 

 

“4 YILDIZLI OTEL, 30 MİLYON LİRALIK YATIRIM”

Otellerinin tüm deprem standartlarına uygun yapıldığını ve müşterilerin rahatı için her şeyin ayrı ayrı düşünüldüğünü belirten İdil Miroğlu Hotelin Yönetim Kurulu Başkanı İkbal Miroğlu, yatırımın 30 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. 4 bin 600  metrekare alan üzerine kurulan otelin 47 odalı 80  yataklı olduğunu ifade eden  İkbal Miroğlu, “Otelimiz halkımıza açık restoranımız, hamamımız, fitness salonumuz, kafemiz ve çok amaçlı solunumuz ile 4 bin 600 yüz metre karelik kapalı alana sahip tam kapasiteli bir oteldir. Otelimiz yaklaşık olarak 30 milyon liraya mal oldu. Hotelimiz tüm idil halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.