Irak'taki Kazada Hayatını Kaybeden Silopili Vatandaşların Kimliği Açıklandı

Irak'taki Kazada Hayatını Kaybeden Silopili Vatandaşların Kimliği Açıklandı
Irak’ın Zaho kentinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki Silopili vatandaşın kimlikleri belli oldu.

Derebin rampasında foil yüklü tankerin devrilmesi sonucu, şoför Lezgin Şimşek ve Murat Alkaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Foil Yüklü Tanker Devrildi

Kaza, Irak’ın Zaho kenti yakınlarında bulunan Derebin rampasında akşam saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Foil taşıyan bir tanker, rampada kontrolü kaybederek devrildi. Olayın hemen ardından bölgeye sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede, tankerin içinde sıkışan iki kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. İtfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda araçtan çıkardıkları cenazeleri yetkililere teslim etti.

Silopili Şoför ve Arkadaşı Hayatını Kaybetti

Kazada yaşamını yitirenlerin Silopi nüfusuna kayıtlı şoför Lezgin Şimşek ve Murat Alkaş olduğu öğrenildi. Haber ailelerine ulaştıktan sonra yakınları hemen Irak’a giderek cenazeleri teslim aldı. Kazanın ardından hastane önünde bekleyen ailelerin feryatları yürekleri dağladı.

dtett.jpegŞoför Lezgin Şimşek'in henüz bir yıllık evli olduğu ve eşiyle çocuk sahibi olmayı beklediği ortaya çıktı. Genç adamın ani ölümü ailesi ve yakınları için büyük bir yıkım oldu. Diğer kazazede Murat Alkaş’ın da Silopi’de tanınan bir sima olduğu belirtildi.

Cenazeler Silopi’ye Getirilecek

İki Silopili vatandaşın cenazeleri, gerekli işlemlerin ardından memleketleri Silopi’ye getirilecek ve burada toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.