Kanaat Önderi Tatar`dan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yarka`ya Ziyaret

Kanaat Önderi Tatar`dan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yarka`ya Ziyaret
Şırnak Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka'ya ziyaretler devam ediyor.Şırnak Kanaat önderi ve iş adamı Arslan Tatar bereberinde ki heyetle ,Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka'yı makamında...
 

Şırnak Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka’ya ziyaretler devam ediyor.Şırnak Kanaat önderi ve iş adamı Arslan Tatar bereberinde ki heyetle ,Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka’yı makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka,Kanaat önderi ve iş adamı Arslan Tatar’ ziyarelerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Yarka “ Öncelikle Şırnak halkına hizmet etme görevine layık görüldüğüm için çok mutluyum.Bu işin içinden anlımızın akıyla çıkabilmek için Şırnak halkının tam anlamıyla beni desteklemelerini bekliyorum.Eğer Şırnak bana sahip çıkarsa bende Şırnak’a sahip çıkıp,Şırnak’ın layık olduğu en iyi hizmetleri yapacağım.Bu iş tek başına altından çıkabilicek bir iş değil hep beraber el ele verip memleketimiz için en iyisini yapmaya gayret etmeliyiz.Memleketimin her karışı çok güzel ve her ferdi benim için çok özeldir.Allah nasip edip seçilirsem bu memlekette ,bu halka en hizmet getirmek boynumun borcudur.testeklerinizden dolayı herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”şeklinde konuştu.

Kanaat önderi ve iş adamı Arslan Tatar ise “Her Şırnaklının  gönlünden doğup, büyüdüğü topraklara hizmet etmek istemesi kadar doğal bir şey yok.

Şırnaklılara hizmet etmek isteyen, ağabeylerimiz sayın Mehmet Yarkayı canı gönülden tebrik ederim.Bu iş öyle kolay bir iş değil. Değim yerinde ise bana göre bu iş ateşten gömlekten farksızdır.

Belediyecilik insana hizmet etme işidir. İnsanoğlunu memnun edebilmek pek de mümkün değildir.

Rabbim hep birlikte memleketimize güzel hizmetler etmeyi nasip etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.