Kayıp İsmet Bilir’den kötü haber: Cansız bedeni bulundu

Kayıp İsmet Bilir’den kötü haber: Cansız bedeni bulundu
Şırnak merkeze bağlı Güney Çam köyünde 4 gün önce ot toplamak için Kaval Dağı Behra Hınce bölgesine giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan İsmet Bilir’in bu sabah cansız bedenine ulaşıldı.

Şırnak Merkez’e bağlı Güneyçam köyünde ikamet eden İsmet Bilir, 4 gün önce ot toplamak için evinden çıkmış kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Kayıp vatandaşı bulmak için AFAD, Jandar, Güvenlik korucuları ile birlikte köylüler arama kurtarma çalışmaları başlatmıştı.

Dün, Kayıp vatandaş İsmet Bilir’e ait çanta ve baston bulunmuş arama kurtarma faaliyetleri o bölgede yoğunlaşmıştı. Özel komando birlikleri ve Güvenlik Korucularının yoğun katılımı ile bu sabah saat 09.20 sularında kayıp vatandaş İsmet Bilir’in cansız bedeni arama kurtarma faaliyetlerine katılan Güvenlik Korucuları tarafından bulundu.

Cansız bedeni bulunan İsmet Bilir’in ölüm nedenin bulunması için otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elimize ulaşılan Bilir'in cansız bedenine ait resimlerde herhangi bir darp izine rastlanılmadığı öğrenilirken, Bilirin ölüm nedeninin bulunması için kesin sonucun otopsi'de çıkacağı belirtildi.5c85e02c-5b29-43fa-94da-6a2c65aefca2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.