Kaymakam Faik Arıcan, Öğrencilere Karne Dağıttı

Kaymakam Faik Arıcan, Öğrencilere Karne Dağıttı
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,ana sınıflarda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, 2018-2019...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,ana sınıflarda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

        

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, 2018-2019 eğitim öğretim yılı Yarı yıl tatiline çıkacak olan Minik Öğrencilere karne dağıtıp heyecanlarına ortak oldu.Arıcan, Zübeyde Hanım, Sevgi Yuvası Anaokulu, Fatih ilkokulu ile Cizre Belediyesi Bünyesinde faaliyet yürüten Sıtiya Zin ve Nur Kadın Kültür Merkezi dönem sonu etkinlikleri ve Karne programlarına katıldı.

 

        2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk yarıyılının sona ermesi münasebetiyle Zübeyde Hanım, Sevgi Yuvası Anaokulu, Fatih ilkokulu ile Cizre Belediyesi Bünyesinde faaliyet yürüten Sıtiya Zin ve Nur Kadın Kültür Merkezi düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam ve belediye Başkanı Faik Arıcan ,lçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

 

        Sınıfları dolaşarak öğrencilere karneleriyle birlikte çeşitli hediyeler dağıtan Kaymakam Arıcan, öğrencilerin karne heyecanına ortak olarak onların sevincini paylaştı. Öğrencilere yarıyıl tatilini hem dinlenerek hem de kitap okuyarak geçirmelerini öneren Arıcan, “Bir dönemin sonunda karnelerinizi alarak tatile çıkıyorsunuz. Tatil süresince bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Eksikliklerinizi de gözden geçirerek ikinci döneme daha iyi başlamalısınız. Tabi bu tatil döneminde hem oynayıp hem de dinlenerek ikinci döneme hazırlanmalısınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.