Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Arıcan, Yüzme Kursunu Ziyaret Etti

Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Arıcan, Yüzme Kursunu Ziyaret Etti
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Cizre Belediyesi tarafından açılan yaz dönemi yüzme kursunu ziyaret edip, havuzda yüzen çocuklarla bol bol sohbet etti. ...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Cizre Belediyesi tarafından açılan yaz dönemi yüzme kursunu ziyaret edip, havuzda yüzen çocuklarla bol bol sohbet etti.

         Cizre Belediyesi çocukların sağlıklı ve güvenli bir ortamda yüzmeleri ve yüzme eğitimi almaları için Nur Mahallesinde bulunan Menderes ve Metin Bostancıoğlu Ortaokullarında yapılan yüzme havuzunda profesyonel eğitimciler eşliğinde yüzme eğitimi aldı.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Arıcan eğitimlerini tamamlayan çocukları eğitim gördükleri kursta ziyaret etti.

         Cizre Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada; Çocuklarımızın Yüzme Sporunu Profesyonel hocalar eşliğinde öğrenmelerini sağlamak amacıyla Belediyemizce, Menderes ve Metin Bostancıoğlu Ortaokullarında yapılan yüzme havuzunda yaz dönemi boyunca profesyonel eğitimciler eşliğinde devam eden yüzme kursunu başarıyla tamamlayan kursiyer öğrencilerimizi Kaymakam ve Belediye Başkanımız Faik Arıcan ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.