Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Arıcan`ın Mevlid Kandili Mesajı

Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Arıcan`ın Mevlid Kandili Mesajı
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Arıcan mesajında, “Pazartesi gününü Salıya bağlayan gece; âlemlere rahmet olarak...
 Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Arıcan mesajında, “Pazartesi gününü Salıya bağlayan gece; âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın  (s.a.v) dünyamıza teşriflerinin yıldönümünü idrak edeceğiz.

Peygamber Efendimiz (s.a.v), insanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir. Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine kulak veren herkes hayatını yeniden tanzim etme, kendini yeniden yapılandırma ve bundan sonraki gidişatında istikamet sahibi olma konusunda sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır. Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, Ülkemize milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini temenni ediyorum. Başta Cizre’li vatandaşlarımız olmak üzere, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.