Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`dan 10 Kasım Atatürk`ü Anma Günü Mesajı

Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`dan 10 Kasım Atatürk`ü Anma Günü Mesajı
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Arıcan,”Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi,...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Arıcan,”Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz.Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusumuzla birlikte yepyeni bir devlet kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Milletçe, O`nun işaret ettiği gibi Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.