KESK Heyetinden Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’e Ziyaret

KESK Heyetinden Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’e Ziyaret
KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) heyeti, 30 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek "Geçinemiyoruz, Yoksulluğa Karşı Mücadelede Birleşelim" mitingine destek çağrısı kapsamında Şırnak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaretler çerçevesinde, Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’i de makamında ziyaret eden heyet, basının desteğini talep etti.

Ziyarete KESK MYK üyesi Erdal Karakuş, Eğitim-Sen Kadın Sekreteri Simge Yardım, SES MYK üyesi Salih Erbaş ve Şırnak KESK Şubeler Platformu temsilcileri katıldı. KESK MYK üyesi Erdal Karakuş, yaptığı açıklamada, "KESK olarak 30 Kasım'da Ankara'da ‘Geçinemiyoruz, Yoksulluğa Karşı Mücadelede Birleşelim’ mitingi düzenleyeceğiz. Bu kapsamda şehir şehir gezerek basın kuruluşlarından ve yerel toplumdan destek istiyoruz," ifadelerini kullandı.

Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir ise, basının tarafsız ve objektif rolünün önemine vurgu yaparak, gerekli desteğin verileceğini belirtti. Mir, halkın doğru ve tarafsız haber alma hakkına olan inançlarının tam olduğunu ve bu yönde her zaman sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.