Kızılay`dan Yoksul Aileye Yardım

Kızılay`dan Yoksul Aileye Yardım
Şırnak Merkez Cezaevi civarında ikamet eden Ertuğrul ailesine, Kızılay Şırnak Şube Başkanlığı tarafından çocuk giyimi ve gıda yardımı yapıldı. Kızılay Şırnak Şube Başkanlığı, Şırnak Cezaevi civarında...
 

Şırnak Merkez Cezaevi civarında ikamet eden Ertuğrul ailesine, Kızılay Şırnak Şube Başkanlığı tarafından çocuk giyimi ve gıda yardımı yapıldı.

Kızılay Şırnak Şube Başkanlığı, Şırnak Cezaevi civarında ikamet eden ve yardıma muhtaç Mustafa Ertuğrul ailesini evinde ziyaret ederek, kışlık kıyafet ve gıda yardımında bulundu. Yardımların dağıtımına Kızılay Şube Başkanı Yakup Uslu ve yönetimi ile birlikte Mustafa Ertuğrul ailesini ziyarette bulunarak, çocuk giyimi ve gıda yardımında bulundu.

Kızılay Şube Başkanı Yakup Uslu, Kızılay’ın kara gün dostu olduğunu ve her zaman mağdurun yanında olduğunu belirterek, “Kentte bulunan ve tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kışlık giyim yardımı yapıyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla beraber yardıma muhtaç insanlara yaptığımız yardımlara devam edeceğiz. Mustafa Ertuğrul ailesini ziyaret ederek bazı ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık” dedi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.