OMBUDSMANLIK Topluluğu`dan Rektör Erkan`a Ziyaret

OMBUDSMANLIK Topluluğu`dan Rektör Erkan`a Ziyaret
Şırnak bünyesinde kurulan Ombudsmanlık topluluğu Danışman Burak Kaya ve beraberindeki üyeler Şırnak üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan`ı ziyarette bulundular. Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini...
 

Şırnak bünyesinde kurulan Ombudsmanlık topluluğu Danışman Burak Kaya ve beraberindeki üyeler Şırnak üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan`ı ziyarette bulundular.

Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Rektör Erkan, gönüllülük esaslı ombudsmanlik topluluğunu kuran öğrencileri tebrik etti.

Şırnak Üniversitesini öğrencileri ile birlikte geliştireceği ve sosyal projelerle donanımlarını artıracaklarını belirten Rektör Erkan, Üniversite bünyesinde kurulan topluluk ve kulüplerin de öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Rektör Erkan, “ bizler her zaman öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak projelere destek vereceğiz”dedi

Danışman akademisyen topluluk hakkında bilgi veren topluluk başkanı Hüsna Erkan, Rektör Erkan’a kamu denetçiliği kurumuna ait süreli ve süresiz yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.