Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Cizre Halkına Destek çağrısında bulundu

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Cizre Halkına Destek çağrısında bulundu
Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Şırnak İl Başkanlığı Cizre’de Çarşamba günü yapacakları Basın açıklamasına Cizre Halkının destek vermesi çağrısında bulundu.

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Şırnak İl Başkanı Ahmet Atak, DEDAŞ son dönemlerde kesmiş olduğu yüklü faturaları ve ilçeye verdiği zararı protesto etmek amacı ile düzenleyecekleri basın açıklamasına Cizre Halkını davet edip, tüm kesimlerden destek istedi.

whatsapp-image-2024-10-05-at-16-25-05.jpeg

DEDAŞ’ın geçtiğimiz aylarda il ve ilçelerde vatandaşlara kesilen yüksek tutarlı faturalar her kesimin tepkisini toplarken maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara da büyük bir mağduriyet yaşatmıştı. DEDAŞ Keyfi olarak bu tür faturaları kestiğini iddia eden Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Şırnak İl Başkanı Ahmet Atak, DEDAŞ’tan kaynaklanan mağduriyete tepki göstermek ve yine DEDAŞ’ın ilçedeki cadde ve sokaklara verdiği tahribatı protesto etmek amacı ile 9 Ekim Çarşamba günü Cizre Sanat Sokağında bir basın açıklaması yaparak bu mağduriyetin bir daha yaşanmaması için sesimizi gerekli mercilere ulaştırmaya çalışacaklarını söyledi.

Atak, bu basın açıklamamızdaki amaç bir kurumu veya bir kişiyi karalamak değil halkın mağduriyetini ilgili mercilere iletmektir. Bu anlamda Cizre’nin ileri gelenlerini, STK’larını, Oda Başkanlarını, Dernek Başkanlarını, Muhtarları, Kanaat Önderlerini ve tüm halkımızı basın açıklamamıza davet ediyoruz.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.